تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

mahsa.23 Offline
#1 ارسال شده : 1399/06/05 11:46:52 ق.ظ
mahsa.23

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 19

راه درمان کیست مویی با دارو، آنتی بیوتیک و پماد برای کیست مویی

کیست مویی یا همان سینوس پیلونیدال توده ای برآمده در زیر پوست می باشد که در قسمتهایی از بدن مثل بالای باسن و پایین کمر، لگن خاصره، بیشتر ایجاد می شود. این گودال کوچک در بالای کمر، ممکن است با جمع شدن چربی زیر پوست، موهای زائد و یا سلول های مرده بزرگتر شود و فرد را دچار دردسر کند. مخصوصاً هنگامی که به طرف بیرون سر باز می کند (در اغلب موارد به بیرون باز می شود) باکتری ها و آلودگی های اطراف هم، باعث می شود بیشتر آلوده شود.

وقتی فردی در مراحل ابتدایی این بیماری قرار دارد برای درمان معمولاً دارو تجویز می شود. درمان کیست مویی با دارو، بیشتر شامل مصرف آنتی بیوتیک هایی مثل سفالکسین و یا سفیکسیم می شود. اما باید به این نکته توجه داشت که مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک بخاطر عوارضی که دارند، به هیچ وجه درست نیست و حتماً باید زیر نظر پزشک متخصص و با تجویز نسخه مصرف شود.



البته درمان دارویی بیشتر در ابتدا تجویز می شود و راه درمان قطعی و بدون بازگشت نمی باشد. درمان اصلی و موثرترین و بهترین روش همان لیزر کیست مویی می باشد و داروها بیشتر جلوی پیشرفت بیماری را می گیرند و به عنوان کمکی مصرف می شود.



درمان کیست مویی با دارو چه موقع موثر می باشد؟

این روش درمان در واقع هنگامی بهتر جواب خواهد داد که بیماری هنوز پیشرفت نکرده و عفونت و التهاب در ناحیه سینوس پیلونیدال محدود می باشد. در این موقع با داروهایی مثل آنتی بیوتیک ها، ممکن است بیماری درمان شود.



در صورتی که بیماری پیشرفت کرده و فرد دچار عفونت و التهاب شده باشد باید هرچه سریعتر محل عفونت برش داده شود و تخلیه شود که بهترین روش برای این کار لیزر می باشد.



برای درمان از چه داروهایی استفاده می شود؟

استامینوفن و ایبوپروفن به عنوان مسکن و برای کاهش درد استفاده می شود. برای خشک شدن عفونت هم معمولاً آنتی بیوتیک هایی مثل سفالکسین و یا سفیکسیم، مترونیدازول و آزیترومایسین، تجویز می شود. در مصرف آنتی بیوتیک ها برای نتیجه دهی بهتر، باید در نظر داشته باشید که طول دوره درمان را کامل کنید و داروها حتماً به موقع و سر ساعت مشخص مصرف شود.



تزریق فنل یا چسب فیبرین

تزریق فنل برای کیست مویی

این درمان دارویی بیشتر برای بیماران مزمن استفاده می شود. فنل دارویی شیمیایی با خاصیت ضدعفونی کننده می باشد که به دلیل عوارضی که دارد (مثل افزایش التهاب، برجای ماندن جای زخم و اسکار، زمان گیر بودن و نیاز به تکرار، امکان عود بالا) مورد استفاده ی زیادی قرار نمی گیرد. در این روش با استفاده از داروی بی حسی موضعی پزشک متخصص فنل را به داخل سینوس پیلونیدال تزریق می کند. ممکن است این کار چند بار انجام شود تا به تدریج محل عارضه بسته شود.



در روش چسب فیبرین هم، پس از اینکه پزشک متخصص، محل عارضه را از چرک و عفونت و مو خالی کرد، ناحیه مورد نظر را با چسب فیبرین که قابل جذب میباشد، می بندد. بسته به نوع زخم ممکن است در این روش نیاز باشد روی زخم پانسمان شود و یا اینکه نیازی به پانسمان نباشد. بعد از یک هفته می توانید به فعالیت های عادی و روزمره خود برگردید. البته خطر عود مجدد این بیماری در این روش بالا می باشد.



پماد برای کیست مویی (روغن سیاه و الیز)

پماد روغن سیاه

روغن سیاه یا مرهم سیاه، ماده موثری است که به دلیل داشتن خاصیت ضدعفونی کنندگی برای سینوس پیلونیدال هم مصرف می شود. این روغن به رنگ سیاه زغالی می باشد و برای درمان بیشتر مشکلات پوستی استفاده می شود. این پماد به دلیل داشتن روغن کرچک اثر ضد التهابی دارد و به دلیل داشتن روغن نارگیل اثر نرم کنندگی برای پوست دارد. زغال سیاه ماده اصلی این پماد و روغن می باشد که باعث کاهش درد و سوزش و خارش می شود. برای درمان کیست مویی با پماد سیاه، می توانید لایه ای ضخیم از روغن را بر روی موضع قرار دهید و روی آن را بپوشانید. بعد از ۶ الی ۷ ساعت محل را با آب گرم و صابون شستشو دهید.



پماد الیز، دارویی است که خاصیت پروتئولیتیک برای درمان زخم و بافت های مرده پوست را دارد و به همین دلیل جهت درمان سینوس پیلونیدال هم مورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین ایرادی که این دارو دارد: هر روز سه بار باید پانسمان تعویض شود چون پماد باید در تماس مستقیم و دائمی با پوست باشد.



آیا کیست مویی با دارو درمان می شود؟

به طور کلی باید گفت خیر، در واقع امکان درمان قطعی و صد در صدی این بیماری با دارو وجود ندارد. استفاده از دارو در بهترین حالت آن، به کاهش التهاب و درد و علائم بیماری کمک می کند. جهت درمان قطعی باید ناحیه کیست با روش هایی مثل جراحی و یا لیزر خالی شود. درمان جراحی هم معایب خود را دارد مثل درد بعد از عمل، بیهوشی، خونریزی، قطعی نبودن و امکان عود مجدد عارضه، و …



تنها روش موثر و قطعی، با کمترین عوارض و امکان عود بسیار پایین لیزر می باشد که امروزه به جای روش های منسوخ شده قدیمی استفاده می شود و از محبوبیت بالایی برخوردار است.

منبع: سایت کلینیک نوین
بهترین و جدیدترین روشهای مهاجرت، اخذ ویزا و اقامت کاری تحصیلی پناهندگی https://mohajermag.ir/
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.144 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت