در این مقاله قصد داریم تا به صورت حرفه ای و البته خلاصه به نکات مهم طراحی دکوراسیون دفتر وکالت پرداخته و آن را برای شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید:
فضاهای مورد نیاز در دکوراسیون دفتر وکالت
با توجه به اینکه خدمات موجود در یک دفتر وکالت صرفا به خدمات مشاوره ای محدود می شود، می توان بخش ها و فضاهای داخلی آن را کاهش و حتی کل دفتر را در یک سالن جای داد اما اگر برای شما پرستیژ کاری و البته آسایش مخاطبان اهمیت دارد، بهتر است تا فضای بیشتری به دفتر خود اختصاص دهید:
صرفا به خدمات مشاوره ای محدود می شود، می توان بخش ها و فضاهای داخلی آن را کاهش و حتی کل دفتر را در یک سالن جای داد اما اگر برای شما پرستیژ کاری و البته آسایش مخاطبان اهمیت دارد، بهتر است تا فضای بیشتری به دفتر خود اختصاص دهید:
طراحی سالن انتظار در دکوراسیون دفتر وکالت
در دفاتر وکالت بزرگ، مشتریان و مخاطبان باید زمان زیادی را در سالنِ انتظار بگذرانند.
طراحی دکوراسیون داخلی دفتر وکالت و مخصوصا سالن انتظار باید به صورتی انجام شود که مراجعان (که اغلب افرادی با فشار روحی بالا هستند) حتی لحظه ای احساس خستگی و ناراحتی نکنند. این خستگی و ناراحتی می تواند ناشی از وجود فضای دلگیر و کم نور باشد و یا از شنیدن یک آهنگ نامناسب.
در درجه اول به ایجاد نورپردازی صحیح بپردازید و مطمئن شوید در تمامی قسمت های سالن انتظار یا حداقل بخش های در دسترس مخاطبان نور کافی وجود دارد و عدم وجود نور باعث دلزدگی و حتی ایجاد ترس و دلهره در آنان نمی شود.
بعد از آن برای افزایش شادابی محیط، بهتر است تا از یک نمایشگر (تلویزیون) بر روی دیوار استفاده کنید. شاید بهتر باشد این نمایشگر ویدیو های انگیزشی یا حداقل شاد را به مخاطبان شما نشان دهد تا از بار روحی منفی آن ها بکاهد.
برای رسیدن به شادی بیشتری میتوانید از یک کتابخانه کوچک در کنار سالن استفاده کنید. علاوه بر آن گوشه و کنار فضا را با گل های زیبا و خوشرنگ پر کنید و حتی یک آکواریم نیز در مقابل دید مخاطبان قرار دهید. در نهایت هم پیشنهاد می شود برای افزایش راحتی آنها، از یک دستگاه آب سرد کن همراه با شیر آب داغ استفاده کنید.
میز منشی
میز منشی اغلب در سالن انتظار قرار می گیرد. در ابتدا پیشنهاد میکنیم تا این میز را در مقابل صندلی مشتریان قرار ندهید. چهره در چهره شدن دائم مخاطبان با منشی های دفتر حس بدی را به هر دو طرف منتقل می کند. همینطور با توجه به وجود فشارهای عصبی بالا در مخاطبان دفاتر وکالت، ممکن است این ناراحتی به نیروهای شما نیز انتقال پیدا کند.
دکوراسیون اتاق وکیل
مهم ترین نکته در دکوراسیون داخلی اتاق وکیل، وجود یک میز بزرگ و زیبا در وسط اتاق است. در پشت این میز باید از یک صندلی مجلل برای نشستن وکیل استفاده شود. در انتخاب این صندلی به نکات ارگونومیک دقت زیادی کنید.
البته پیشنهاد می شود در انتخاب میز و صندلی اتاق وکیل، افراط زیاد به خرج ندهید. استفاده از میز های بسیار مجلل ریاستی باعث میشود تا مراجعان نتوانند به خوبی با وکیل خود ارتباط برقرار کرده و با او صحبت کنند. بهتر است حد تناسبی بین میز و صندلی وکیل و صندلی مراجعان در نظر گرفته شود. همینطور کاهش تزئینات و یا وسایل اضافی روی میز باعث می شود تا مراجعه کننده احساسی راحتی بیشتری در فضا داشته باشد و بهتر با طرف مقابل خود صحبت کند.
وجود دیوار های عایقی که از ورود صدای بیرون به داخل اتاق جلوگیری کرده و همینطور خیال مخاطب را بابت درز صدا و صحبت هایش به بیرون از اتاق راحت می کند، یکی از ویژگی های مهم در دکوراسیون دفتر وکالت و اتاق وکیل است.
وجود بخش بایگانی در دکوراسیون دفتر وکالت
اتاق بایگانی را اغلب در دفاتر بزرگ وکالت مشاهده می کنیم. البته وجود چنین اتاقی در هر دفتر، می تواند حس روبرو بودن با یک مجموعه بزرگ و معتبر را به مخاطبان القا کند. با توجه به اینکه اتاق بایگانی به ندرت توسط مشتریان دیده می شود، در طراحی دکوراسیون آن باید صرفا به چند نکته کوچک توجه کنید؛ از جمله:
نورپردازی کافی و زیاد
جلوگیری از خسته کننده بودن فضا
قرار دادن گل، تلویزیون و غیره برای افزایش زیبایی
استفاده از رنگ های روشن
اگر قرار است به جای اتاق بایگانی از یک قفسه برای سازماندهی پرونده ها استفاده کنید، بهتر است تا مکان آن در دسترس منشی و در عین حال، دور از دید مشتریان باشد. البته اگر بتوانید یک قفسه زیبا و شیک برای قرار دادن پرونده ها خریداری کنید، مشکلی در جایگذاری آن داخل سالن وجود ندارد و حتی با استفاده از چند گلدان کوچک میتوان به زیبایی آن در چشم مخاطبان افزود.
استفاده از رنگ ها در دکوراسیون دفتر وکالت
در طراحی های داخلی مدرن، استفاده از رنگ های سرد، یخی و حتی دکوراسیون کم نور می تواند فضاهای واقعا خاصی را به وجود بیاورد. اما همانطور که در بالا هم اشاره شد، مخاطبان یک دفتر وکالت، اغلب افرادی هستند که فشار روحی زیادی را متحمل شده اند. پس بهتر است تا از ایجاد فضاهای خسته کننده و پرتنش برای آنان خودداری کنید.
منبع: تهران دیزاین سنتر