رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 8 مکان: تبریز
|
نقل قول:اسید تارتاریک یک اسید ارگانیک می باشد که در میوه ها و سبزیجات وجود دارد . اسید تارتاریک نوعی آنتی اکسیدان می باشد . که برای ایجاد مزه ترش به غذا می توان اضافه کرد . به نمک اسید تارتاریک ، تارترات می گویند . پیدایش این اسید اولین بار توسط دانشمندی ایرانی به نام جابر بن حیان انجام پذیرفت . اسید تارتاریک کاربرد بسیاری در صنعت ، مواد غذایی ، رنگرزی ، عکاسی و طب دارد و یکی از گسترده ترین اسیدهایی می باشد که از گیاهان به دست می آید . در استفاده از این اسید باید نکات ایمنی را رعایت نمود .نکات ایمنی در استفاده از اسید تارتاریکاز جمله خطرات که می تواند با عدم رعایت نکات ایمنی به وجود آید : احتراق پذیر مشکلات تنفسی مانند احساس سوختگی ، سرفه و گلودرد قرمزی و درد در تماس با پوست درد و سوختگی و قرمزی در تماس با چشم مشکلات گوارشی همانند درد در ناحیه شکم و سوختگیبرای عدم ایجاد چنین خطراتی باید نکات ایمنی را رعایت نمود که در ادامه بیان نموده ایم . برای جلوگیری از احتراق اسید تارتاریک از شعله باز استفاده نشود برای جلوگیری از خطرات تنفسی از تهویه مکنده موضعی و ابزاری برای حفاظت تنفسی استفاده شود. استفاده از دستکش و لباس حفاظتی موجب محافظت از پوست می شود . برای محافظت چشم نیز از شیلذ حفاظتی و یا ماسک تمام صورت استفاده نمایید . در هنگام کار نیز از خوردن ، آشامیدن و سیگار کشیدن جلوگیری نمایید . |
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 2.573 ثانیه ایجاد شد.