رتبه: Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 16 مکان: تبریز
|
ناگت مرغ ، همبرگر ، شنیسل مرغ از جمله غذاهای پرمصرف می باشد . روش تولید غذای های آماده غیر مداوم می باشد اما غذاهای نیمه آماده به صورت مداوم تولید می شوند . خط تولید ناگت و شنیسل مرغ شامل مراحل مختلفی می باشد . طراحی سایت در تبریز به طور کلی می توان خط تولید ناگت را شامل مراحل میکسر ، قالب زدن یا شکل دهی ، آرد زدن ابتدایی ، لعاب زنی ، آرد زنی نهایی ، سرخ کردن ، منجمد نمودن سریع ، بسته بندی و انتقال به سردخانه نامید . خط تولید ناگت در خط تولید ناگت ابتدا مواد غیر گوشتی مانند سیر و پیاز آماده می شوند . سپس بسته به نوع ماده تولیدی گوشت ، مرغ یا ماهی در چرخ گوشت بزرگی که دارای ابعاد مختلفی برای چرخ نمودن است می شود . در مرحله بعد از خط تولید ناگت باید مواد گوشتی با مواد دیگر ترکیب شده و کاملا مخلوط شوند . بعد از اینکه مواد به طور کامل با هم مخلوط شدند باید آنها را به شکل مورد نظر تبدیل نمود . طراحی وب سایت در تبریز برای این منظور از سیستم قالب زنی که در خط تولید ناگت تعبیه شده است استفاده می شود . مواد داخل قالب ها قرار گرفته و به شکل مورد نظر تبدیل می شوند . در خط تولید ناگت دو بار آرد زنی به محصول انجام می گیرید . یک مرحله که آرد زنی ابتدایی نامیده می شود بعد از شکل گیری خمیر می باشد . آرد استفاده شده ترکیبی از نشاسته ذرت و نشاسته گندم و ایزوله سویا می باشد . آرد زنی سبب بهبود قابل توجهی در طعم و رنگ محصول می باشد . در مرحله بعد خمیر را وارد قسمت لعاب زنی می شود و در مرحله بعد آرد زنی نهایی انجام می شود . طراحی وب در تبریز در این مرحله از خط تولید ناگت از آرد سوخاری استفاده می شود . برای بهتر چسبیدن دانه های آرد سوخاری بر روی ناگت و شنیسل باید دما و سایر تنظیمات دستگاه به درستی انجام شود. |
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.855 ثانیه ایجاد شد.