رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 52 مکان: تهران
|
خرمای کبکاب از مهم ترین و باارزش ترین و فراوان ترین نوع خرما در کشور است و تولید بسیاری دارد.خرما پس از طی کردن مراحل رشد در نهایت به رنگ های قهوه ای تیره قرمز تیره تبدیل می شود . رطوبت نهایی این خرما کمتر از ۱۹% میباشد شکل نهایی این این خرما به صورت تخم مرغی یابیضی میباشد از انواع خرماهای نرم محسوب میشود. خرمای کبکاب را به ۲صورت رطب و خرما می توان مصرف کرد که رطب کبکاب بادارا بودن درصد بالایی شیرینی بسیارمطلوب وپر مصرف است بیشترین مصرف خرمای کبکاب درایران به صورت فشرده می باشد ولی خرمای صادراتی کبکاب باید به صورت خشک تر و روغن خورده میباشدکه در کارتون ها 10کیلویی بسته میشود بیشترین مقصد صادراتی خرمای کبکاب درایران به فدراسیون روسیه ازجمله:ازبکستان.قرقیزستان و....می باشد خرمای کبکاب کریستال از بهترین نوع خرماهای صادراتی در بسته بندی های جذاب و برطبق اصول و ضوابط وزارت بهداشت واستانداردهای روز می باشد.بهترین زمان برداشت این خرمای کبکاب دراواخرمردادماه تاپایان شهریور میباشد وزن تقریبی درحالت رسیده بین 14تا16گرم می باشد هسته خرمای کبکاب به نسبت دیگر خرماها دارای چسبندگی زیادی می باشد . خرمای کبکاب بیشترین میزان تولید خرمای استان بوشهر میباشد و حدود75%از تولید خرمای استان بوشهر راشامل میشود میزان تولید خرمای کبکاب درایران نزدیک به 250هزار تن در سال می باشد که 10%آن به خارج صادر میشود .
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.085 ثانیه ایجاد شد.