توانایی فیزیکی دستگاه: نسبت به ویژگی های بالا تنوع در تولید وجود دارد که مطابق با نیاز خود میتوان انتخاب صحیحی کرد. همانگونه که گفتیم توان فیزیکی دستگاه به نوع گوشت و میزان حجمی که برای چرخ کردن استفاده میکنید بستگی دارد. مثلا گوشت منجمد یا یخ زده باشد و زمان مناسب برای باز شدن یخ آن ندارید، پس لازم است محصولی را انتخاب کنید که توان فیزیکی موتور بالایی در چرخ کردن داشته باشد.
ظرفیت ورودی: معمولا دستگاههای خانگی نسبتا حجم پایینی دارند اما گاهی در برخی رستورانها و مراکز لازم است حجمی بالایی را در یک زمان وارد دستگاه شود. برای مصارف صنعتی برندهایی نظیر چرخ گوشت امگا ایرانی، چرخ گوشت چگا، چرخ گوشت الکتروکار و نظیر این ها استفاده شود.
شتاب دوران تیغه: هر چه شتاب دوران تیغه بالاتر باشد، چرخ شدن گوشت بهتر صورت میگیرد وخروجی مطلوبی را ارائه میدهد.
ساختار فیزیکی: دستگاه ها دارای تنوع بسیاری هستند، مثلا: برخی دارای بدنه درخشان آلومینیومی هستند و بعضی بدنه پلاستیکی دارند که بر حسب سلیقه و نیاز میتوانید انتخاب کنید.
چرخ گوشت تسمه ای و مدل های گیربکسی صنعتی معمولا از جنس فلز، آلومینیوم و استیل برخوردار هستند.
سینی گوشت: این قطعه، بخشی است که گوشت را قبل از فشار دادن آن به داخل لوله تغذیه نگه می دارد.
گوشت کوب: این ابزاری است که شما می توانید با خیال راحت گوشت را به سمت لوله تغذیه فشار دهید. اگر این قطعه در محصول شما قرار نداشته باشد باید به صورت جداگانه از بازار خریداری نمایید.
پنجره یا شبکه چرخ گوشت: این صفحات مسطح هستند که به شما اجازه می دهد ضخامت گوشت چرخ شده را کنترل کنید. برخی از دستگاها فقط با یک یا دو پنجره همراه خواهند بود.
هرچه چرخ گوشت کوچکتر باشد، میتواند حجم کمی از گوشت را خرد کند. این بدان معناست که اگر گوشت زیادی برای خرد کردن دارید، می توانید انتظار این را داشته باشید که چرخ کردن با دستگاه کوچک طولانی تر شود. همچنین ممکن است موتور برای خنک شدن در طی فرایند نیاز به استراحت داشته باشد. دستگاه های بزرگتر می توانند مقادیر زیادی را به یکباره پردازش کنند و معمولاً موتورهای آنها طوری طراحی شده اند که بدون نیاز به استراحت و به طور مداوم چرخ میکند.
بستگی به محل استفاده از دستگاه لازم است محصولی انتخاب کنید که در حمل و نقل و کارایی آن با مشکل رو به رو نگردید. به دلیل کارکرد بالای این دستگاه و برای بهتر بودن کارایی آن لازم است اطلاعات کافی در مورد نحوه نگهداری از آنها را کسب کنید، زیرا در صورت بی اطلاعی ممکن است بعضی از قطعات آسیب دیده و باعث بروز مشکل در دستگاه شوند. برخی از این دستگاهها دارای موتور معکوس هستند که این موتور در مواقع برای جلوگیری از گیر کردن گوشت و مواد چرخ شده استفاده میشود به طوری که با موتور معکوس میتوان گوشت های مسدود را از گلویی خارج نمایید.